Axa osiguranje dosad investiralo 20 miliona evra

Bez autora
Jul 15 2011

Osiguravajuća kompanija Axa osiguranje koja ovih dana otvara prvu ekspozituru u Srbiji, uložila je dosad u Srbiju 20 miliona evra. Cilj kompanije je da do 2015. zauzme poziciju među prvih pet osiguravajućih kuća u Srbiji, i da zaposli više od 500 ljudi. U ovoj i narednoj godini prioritet Axa će biti jačanje pozicije u banko-osiguranju, kao i da zauzme značajno prisustvo u oblasti korporativnog poslovanja. Axa osiguranje, jedna od vodećih grupa na svetu, ušla je na tržište Srbije prošle godine kada je kupila Credit Agricole life. U junu ove godine Axa Neživotno osiguranje je dobilo dozvolu za rad.

Axa osiguranje dosad investiralo 20 miliona evraOsiguravajuća kompanija Axa osiguranje koja ovih dana otvara prvu ekspozituru u Srbiji, uložila je dosad u Srbiju 20 miliona evra, rekao je danas regionalni direktor Axa osiguranja za Balkan Antonio Markiteli.

On je istakao da je cilj kompanije da do 2015. zauzme poziciju među prvih pet osiguravajućih kuća u Srbiji, i da zaposli više od 500 ljudi.

U ovoj i narednoj godini prioritet Axa će biti jačanje pozicije u banko-osiguranju, kao i da zauzme značajno prisustvo u oblasti korporativnog poslovanja.

Axa osiguranje, jedna od vodećih grupa na svetu, ušla je na tržište Srbije prošle godine kada je kupila Credit Agricole life. U junu ove godine Axa Neživotno osiguranje je dobilo dozvolu za rad.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik